Livrare

Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale. Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid, in termen de 3 zile. In cazuri speciale (produsul nu se afla in stocul furnizorului, apar dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare. Momentan lucram prin firmele de curierat rapid. Tariful este fix, de 18 lei/pachet. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de carela.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de zarela.ro de la acest client.